Начало
За контакт
 
   
  
ИНВЕСТИРАМЕ ВЪВ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ
 
   

 

Вход в системата 

 

Проекти 

 

За контакт

 

Регистрация 

 

 

 

 
   
Новини и събития
13.9.2017 г. Дигитална трансформация на европейски микропредпри
09.10.2014 г. ОФИС ЗА ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР „ИНОВАТИВЕН КАПИТАЛ
09.4.2014 г. Конференция "В света на микро- и нанотехнологиите"
06.3.2014 г. Набиране на проектни предложения по програма "Иновации за зелена индустрия"
05.2.2014 г. Предизвикателство за уеб предприемачи
  Всички...
   
Полезна информация
   
Форум
   
 
    Проекти

Онлайн магазин Cento.bg

Теодоси Досев, Русе област


Приложение на идеята в пазара на трансграничния регион - България/Румъния.

Иновация на национално ниво (съответно България и Румъния).Създаване на софтуер и изработка на сайт за онлайн търговия, който да позволява включване на  продуктите на неограничен брой търговци в един онлайн каталог, като всеки търговец има самостоятелен онлайн магазин в сайта.
Всички виждаме как в последните няколко години ни заливат така наречените „молове”, предлагащи удоволствието на потребителите да пазаруват различни стоки от една и съща сграда и чудесната възможност за търговците да достигнат до по-голяма и широка аудитория, посредством наемането на помещения в сградата. Е, cento.bg е не просто онлайн магазин, а може би повече би му отивало наименованието „виртуален мол”. Сайтът предоставя уникалната за България възможност, един потребител да пазарува разнообразни стоки от най-различни производители бързо, сигурно и най-важното – от едно място, спестявайки си часове на търсене на различни онлайн магазини. От друга страна, сайтът предлага възможността на всеки търговец да отвори свой собствен магазин, в който сам да въведе продуктите си, да избере тяхната цена и по този начин да достигне до многобройната аудитория, посещаваща всекидневно cento.bg
В cento.bg на купувачите се дава достъп до множество артикули, предоставени от различни търговци регистрирани в системата. Благодарение на правните взаимоотношения, които сме сключили с тях, клиентите могат да бъдат сигурни, че те и техните пари са защитени от измами. За тях остава единствено да „разлистят” каталога и да си харесат нещо.
На търговците е предложена изключителната възможност да отворят свой собствен онлайн магазин, а в същото време да добавят стоката и в основният каталог на cento.bg, така че да може да бъде видяна от всеки един човек, посетил сайта. Също така всеки, който отвори онлайн магазин в cento.bg може да е сигурен, че ще бъде защитен от т.нар. „фалшиви поръчки”. Това става благодарение на сложните алгоритми заложени в кода на сайта, които отсяват истинските, реално купуващи потребители от останалите.
Ето ги основните предимства, които търговците получават ако отворят онлайн магазин в cento.bg:

1. Спестяват разходи за изработката и поддръжката на скъпоструващ софтуер, използвайки платформата за направа на готов онлайн магазин, представена от нас.
2. Получават собствен адрес за техния магазин, а продуктите им се показват и в главния ни каталог, с цел достигане до по-широка аудитория.
3. Могат да добавят колкото желаят продукти, с каквито и да било снимки и описания.
4. Притежават пълен контрол над ценообразуването, възможностите за разплащане и начините за доставка.

Cento.bg е сигурен и бърз начин за осъществяване на онлайн дейност. Нещата стават изключително лесно: добавят се продукти, някой поръчва, търговецът получава известие за поръчката, изпраща стоката и получава парите си.Софтуерът и сайтът са разработени и действащи. Необходими са разработване на допълнителни платежни модули и увеличаване броя на търговците, увеличаване броя на посетителите, клиентите, увеличаване на рекламната кампания.

Качествени предимства и иновативност на продукта:
Не се предлага сходен продукт / услуга. Най-близкия вид услуга, която се предлага е тип „аукцион”. Аукционът не е подходяща форма за продажба на масово произвеждани стоки и услуги.
Софтуерът е проектирана така, че да позволява максималното му персонализиране към нуждите на съответния клиент
Иновативнен елемент е възможността, всеки потребител на системата да може да я управлява без наше участие
Софтуерът е разработен са бъде SEO friendly, което позволява бързото инексиране на нови продукти във водещите търсещи машини

Качествено увеличаване на конкурентните предимства за нашите потребители, продаващи в интернет:
Намаляване на първоначалните разходи за откриване на онлайн магазин – софтуер за онлайн търговия, домейн, хостинг, криптиращ софтуер и т.н.
Стартиране на услугата в рамките на 24 часа
Без нуждата от специфични познания
Участие в общност на търговци със сходни интереси и възможност за обява на опит и подкрепа
Максимизиране на печалбата от търговската дейност в интернет чрез минимизиране на разходите за популяризиране и реклама

 
 

Инвестираме във вашето бъдеще!


Програмата за Трансгранично Сътрудничество Румъния – България 2007–2013 е съфинансирана от Европейския Съюз чрез Европейският Фонд за Регионално Развитие. Съдържанието на тази интернет страница не представлява непременно официалната позиция на Европейския съюз. Отговорност за съдържанието на тази станица носят единствено неговите автори.